Siivosin vähän kasseja ja pussukoita ja löysin pari potilaslistaa, jotka ovat jääneet taskuun harjoittelupaikasta tai vastaavasta. Keikkapaikoiltakin aina joskus jää lista taskuun ja huomaa vasta pukuhuoneessa: ei sitä sinne roskikseen voi jättää vaan revin myöhemmin huolella. Osassa paikoista potilaslista, joka tulostetaan esim keikkalaiselle avuksi, sisältää aivan liikaa henkilökohtaista tietoa potilaista.

Ja ihan turha kommentoida tänne, että "tsiisus vaihda alaa jos et ton enempää välitä potilaiden tietosuojasta". Tai joo, saa kommentoida, jos itse kävelisi pitkän matkan takaisin osastolle viemään paperin silppuriroskiin.

Mutta jos potilaiden henkilötiedot poistetaan nämä listat ovat hyvää opiskelumateriaalia. Tuntee oikeasti oppineensa jotain (vaikka sitten vain sairaalajargonia!) kun tajuaa minkälaisia ongelmia on potilaalla jolle annetaan iv. nacl.c.gluc 1000-1500 ml/vrk tarv Furesis 10 mg + NTP. Tai C-me 1,5 g x 3 iv stoosi klo 6 - 15 - 22 26.11. CRP PVK NTP. Yhdellä taas on HH j.t.p. Haavalla staf.aureus. ei po ab.

Nämä olivat kotisairaalan potilaita. Kirurgiselta osastoltä löytyy trac, peg, cv, drx1 (penrose). Siinä on ihmiseen tehty reikiä.

Nyt tuhotaan laput.