Joululoman myötä olen taas tehnyt muutaman "keikan" henkilöstöpalvelu Seuren kautta. Huomaan, että en ole enää ihan niin hirmuisen innoissani pitkäaikaisosastojen vaipanvaihdosta, lääkkeitten jauhamisesta ja syöttämisestä. Keikkalaisenahan se tosiaan on kaikki mitä siellä voi tehdä - mitään yleiskuvaa tai -suunnitelmaa hyvästä hoidosta ei voi luoda. Joten liukuhihnatyyliin mennään.

Tietysti eri ihmisten tapaaminen on aina mielenkiintoista. Ja saan edelleen kicksejä siitä jos onnistun olemaan erityisen huomaavainen tai... no... HYVÄ hoitaja. Ja tietysti valkoisessa puvussa on makeaa hiihtää pitkin käytäviä.

Akuuttiosastoilla on vaihtelevampia juttuja ja potilaat käyvät vessassa, jos kohta tarvitsevat joskus paljonkin apua. Vanhoja ihmisiähän kaikilla osastoilla on ylivoimainen enemmistö. Kaikilla, joilla itse olen ollut ainakin.

Keikkaa on kuitenkin tarjolla niille raskaille osastoille enemmän. Tänne menen joulun alla:

1146890.jpg

...tosin eri taloon. Olen ollut tässäkin talossa töissä ^

Sunnuntaityöstä saa kaksinkertaisen palkan, joten sunnuntaikeikkoja on vähän tarjolla. Tällä kertaa sain sellaisen. Reittiopas antoi tasan yhden bussin, jolla pääsee Koskelaan sunnuntaiaamuksi klo 7.  Sekään ei mene ihan lähelle. Koska reittiopas tarjoaa aina kolme vaihtoehtoa, kaksi muuta oli: "kävely 6,2 km".