Aihe ei tässä entryssä liity opiskeluun, ja terveyssisaruuteenkin ehkä vain kouluterkkarin "hyvä tietää" -jutun muodossa. Mutta 9 ensimmäistä kirjainta on samaa.

Tuli terveyssi... -demainos postiluukusta. Ja ilmainen näyte. "Silkin pehmeys ihollasi... ajattele, miltä tuntuisi kokea silkin viileä sileys ihollasi kun se vielä on herkimmillään... nyt se on mahdollista...". Mutta ei se tunnu yhtään silkiltä. Tuntuu paperilta.

Enkä kyllä juuri käytäkään. Tiedostava nainen käyttää tietenkin kuukautiskuppia. Ensimmäiseni ostin ensimmäisen maahantuojan ensimmäisestä erästä ennenkuin niitä oli virallsiesti myynnissäkään, hoksasin heti, että tässä on tuote, jonka TIETENKIN pitää olla olemassa, ja on ihme, ettei siitä ole kuultu enempää. Ensimmäiseni nimi oli Keeper. Toiseni nimi on Lunette. Kuukuppi on kolmas tuotenimi, ja on niitä ehkä muitakin.

Kuukautiskupin käyttöönoton jälkeen menstruaatiosta on tullut paljon kotoisampi, ylpeämpi, helpomi, tutumpi ja hallittavampi juttu. Suosittelen. Käyttökokemuksia ja vinkkejä löytyy Kuukuppikunnasta.

522503.jpg