Tällaisia on tullut kirjoitettua viime päivinä:

Tukihenkilötoiminta 3 op, vapaasti valittavat opinnot. Loppuraportti: 5-10 sivua oman tukihenkilönä toimimisen reflektointia. Kirjoitin kuitenkin 14 sivua erään yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan organisoinnin analyysia. Toivottavasti kelpaa!

Ammatillisen vuorovaikutuksen perusteet, osa 2. Kirjallinen tehtävä harjoittelujakson perusteella: käyttäen tutkimusta Mattila L-R. 2001: Vahvistumista ja tunnekokokemuksen jakamista. Potilaan ja hoitajan vuorovaikutusta kuvaavan käsitejärjestelmän kehittäminen, pohdi vuorovaikutustasi yhden potilaan kanssa käyttäen kehyksenä tämän tutkimuksen osa-alueita. Kirjoitin viitisen sivua, en ihan ohjeiden mukaisesti vain yhteen potilaaseen keskittyen, mutta eiköhän se kelpaa.

Sisätautipotilaan hoitotyö. Laadi posteri (A4-kokoinen hih hih), joka esittelee aivohalvauspotilaan kokemusta sairaudestaan tutkimusten perusteella. Ryhmätyö. Yhtä monta tutkimusta lähteenä kuin on ryhmässä henkilöitä. Laadin jonkinmoisen, odotan vielä toisen ryhmäni jäsenen tuloksia. Vaikea löytää ja tulkita tutkimuksia, helppo tehdä posteri!

Lisäys 2 päivää myöhemmin: voi voi voi voi kun en lukenut tehtävänantoa kunnolla, tutkimuksesta piti tehdä vielä tiivistelmäkin, josta käy ilmi vaikka mitä! Nyt kusee... excuse my latin again.

Terveyden edistämisen perusteet, verkko-opiskelujakso. Laadi essee aiheesta "Mitä on terveyden edistäminen" käyttäen verkko-opiskelupohjalta löytyviä lähteitä, mm. Terveys 2015 -ohjelmaa. Kirjoitin kaksi sivua käyttäen vähän muitakin lähteitä, olen oikein tyytyväinen tulokseen, ja se jäi niin lyhyeksi koska sanoin jo kaiken.....